Θεοδωράκης: Δυναμώστε το Ποτάμι για να πάρουμε τη χώρα από τα χέρια των ανίκανων

18:29 15/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Στη Λάρισα βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπου ολοκλήρωσε τον κύκλο των debate που πραγματοποίησε στην περιφέρεια.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε στις ερωτήσεις των Ανδρέα Γιουρμετάκη (TRT), Γιώργου Ρούστα (εφημερίδα Ελευθερία), Θώμη Παληού (STAR Κεντρικής Ελλάδας) και Γιάννη Κολλάτου (Θεσσαλία TV) και παράλληλα έστειλε το μήνυμα του Ποταμιού στον κόσμο, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, λέγοντας ότι «το πρώτο κόμμα θα φοβηθεί

μόνο αν δει ότι υπάρχει μια ανερχόμενη δύναμη στην ελληνική κοινωνία.

Αν λοιπόν θέλετε Ποτάμι στην κυβέρνηση, πρέπει να ψηφίσετε το Ποτάμι.

Αν θέλετε να χαλιναγωγήσουμε τις άσχημες ορέξεις των παλιών κομμάτων, δώστε μας ένα μεγάλο ποσοστό. Με ένα 10% θα μπορούμε να ελέγξουμε το πρώτο κόμμα και να πάμε με τον αέρα του νικητή να υπερασπιστούμε τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να πάει η χώρα μπροστά».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού στη συνέχεια ανέφερε το δικό του προαπαιτούμενο για την επόμενη κυβέρνηση λέγοντας: «εμείς θέλουμε στην κυβέρνηση επαΐοντες. Γνώστες του αντικειμένου που θα κληθούν να υπηρετήσουν. Επιπλέον ο υπουργός θα πρέπει να έχει τουλάχιστον πέντε χρόνια ένσημα. Και λέμε πέντε, γιατί αν πούμε παραπάνω δεν θα βρεθεί κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να αναλάβει».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ερωτώμενος για δημοσίευμα σχετικά με δημόσια έργα που πήρε η εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη, είπε: «Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η ιστορία Φλαμπουράρη. Ο κύριος αυτός πήρε χρήματα ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή. Πήρε 3,9 εκατ. ευρώ. Είναι μέτοχος, ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρίας. Θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να δώσει μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση στον ελληνικό λαό. Ποια είναι η σχέση του κόμματός του με τα κυρίαρχα συμφέροντα στην Αθήνα, με αυτούς που ο ίδιος ονομάζει ολιγάρχες».

Keywords
Τυχαία Θέματα