Τα αποκαλυπτήρια του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο

10:21 5/9/2012 - Πηγή: Aixmi

Τα αποκαλυπτήρια της στυγερής δολοφονίας του 52χρονου ιερέα στην Ηλεία κάνει σήμερα με επίσημες ανακοινώσεις η αστυνομία.
Μετά την αποκάλυψη ότι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν η σύζυγός του και ο εραστής της, μεγαλύτερη ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πώς δηλαδή η παπαδιά και ο φίλος της μελέτησαν και εκτέλεσαν το άγριο φονικό. Φαίνεται, όμως, ότι δεν το μελέτησαν αρκετά καλά και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσαν στην ανάκριση γρήγορα οδήγησαν τους αστυνομικούς

στην άκρη του νήματος.

Έτσι, από τη συγκλονισμένη σύζυγο την οποία προσποιήθηκε αρχικά η 43χρονη, φτάσαμε στην κυνική ομολογία και από εκεί, στο τέλος, στη δικαιολογία ότι ο εκλιπών την κακομεταχειριζόταν και τη χτυπούσε. Αυτός, όπως υποστήριξε η παπαδιά, ήταν και ο λόγος που τα πράγματα έφτασαν ως εδώ.
Όπως η ίδια κατέθεσε, εκμυστηρευόταν σε καθημερινή βάση στον εραστή της όλα όσα περνούσε στο σπίτι κι εκείνος της έλεγε να κανονίσουν να βρεθούν κάπου για να τον σκοτώσει.
Ο 40χρονος, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι ήταν η παπαδιά που του όπλισε το χέρι, πιέζοντάς τον να βγάλει από τη μέση τον άνδρα της κι έτσι να γλιτώσει από τα δεσμά ενός αποτυχημένου γάμου.
Αυτά θα αποδειχθούν στα δικαστήρια.
Εξάλλου, λίγη σημασία έχουν μπροστά στην απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής αλλά και στο βάναυσο τραύμα που υπέστησαν τα τρία παιδιά του ζευγαριού, που πλέον μένουν χωρίς πατέρα και θα δουν τη μητέρα τους να οδηγείται στη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα