ΣΥΡΙΖΑ προς Βαρουφάκη: Καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ

14:56 23/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε ανακοίνωσή του για τον Γιάνη Βαρουφάκη ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως ο πρώην υπουργός έχει βρει καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού.

Όπως επισημαίνεται «η πολιτική δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα» και προσθέτει πως

ο πρώην υπουργός «έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του, τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού«.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει βίπερ το βιβλίο του πρώην ΥΠΟΙΚ και του εύχεται «καλές πωλήσεις».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο: «Οι διαφημιστές του κ. Βαρουφάκη», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Είναι βέβαιο ότι ο κος Βαρουφάκης έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του: Τη ΝΔ και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού. Η πολιτική όμως δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα. Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ«.

Keywords
Τυχαία Θέματα