Συνελήφθη η Έμιλι Ρατακόφσκι έξω από το Καπιτώλιο

11:22 5/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε διαδήλωση έξω από τον Λευκό Οίκο κατά του δικαστή Brett Cavanaugh που κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον αρκετών γυναικών, συμμετείχε η Έμιλι Ρατακόφσκι. Ωστόσο το μοντέλο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ουάσινγκτον, όπου της πήραν τα αποτυπώματα και σχηματίστηκε φάκελος εναντίον της καθώς υπήρχε εντολή σύλληψης των γυναικών που διαδήλωναν.

Η

ίδια η Ρατακόφσκι έγραψε στο instagram: «Σήμερα με συνέλαβαν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της υποψηφιότητας του Brett Cavanaugh για το Ανώτατο Δικαστήριο, έναν άντρα που κατηγορείται για πολλαπλές παρενοχλήσεις σε γυναίκες. Οι άντρες που πληγώνουν τις γυναίκες δεν πρέπει να έχουν πια θέση σε θέσεις ισχύος. Η επιλογή του Cavanaugh για τη θέση του Ανώτατου Δικαστή είναι ένα μήνυμα της κυβέρνησης ότι οι γυναίκες δεν μετράνε πια σε αυτή τη χώρα. Απαιτώ μια κυβέρνηση που να σέβεται και να στηρίζει ισότιμα γυναίκες και άντρες».

View this post on Instagram

Today I was arrested protesting the Supreme Court nomination of Brett Kavanaugh, a man who has been accused by multiple women of sexual assault. Men who hurt women can no longer be placed in positions of power. Kavanaugh’s confirmation as a Justice of the Supreme Court of the United States is a message to women in this country that they do not matter. I demand a government that acknowledges, respects and supports women as much as it does men.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 4, 2018 at 1:32pm PDT

The post Συνελήφθη η Έμιλι Ρατακόφσκι έξω από το Καπιτώλιο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα