Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά

11:22 28/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένα τηλεφώνημα περιμένουν οι συγγενείς του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου που απήχθη μέρα μεσημέρι από την Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά έξω από το σπίτι του.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας είναι χωρισμένος και πατέρας τριών παιδιών. Τροφοδοτεί πλοία και πρεσβείες με καπνικά προϊόντα και οι έρευνες στρέφονται στο επαγγελματικό του περιβάλλλον αλλά και σε συμφωνίες που είχε συνάψει τελευταία. Τελευταία συζούσε με την εστεμμένη playmate

Χρύσα Δρακάκη η οποία ήταν στο σπίτι όταν έγινε η απαγωγή.

Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε: «Ερευνούμε την υπόθεση σε κάθε εκδοχή, ότι δηλαδή έχει απαχθεί και οι δράστες θα ζητήσουν λύτρα από την οικογένεια. Περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις για ίχνη DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα που θα λύσουν το μυστήριο».

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες τρία σωματώδη άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και μπλουζάκια με τη λέξη ΕΚΑΜ άρπαξαν τον επιχειρηματία και τον έβαλαν στο αυοτκίνητό τους, τύπου τζιπ όπου το οδηγούσε ένα τέταρτο άτομο. Οι πινακίδες δεν αντιστοιχούν σε κανένα αυτοκίνητο και προφανώς είναι πλαστές.

The post Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα