Στο πλευρό του Μπενζεμά ο Ρονάλντο

11:34 25/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Οι περισσότεροι έχουν συνδέσει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο με το επίθετο «εγωιστής», ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες ο Πορτογάλος άσος δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο χορτάρι, με τις ενέργειές του προς τον συμπαίκτη του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί μεγάλη κριτική από τους aficionados της «Βασίλισσας», αλλά ο Ρονάλντο με τις πράξεις του προσπαθεί να ανατρέψει το βαρύ κλίμα που υπάρχει για τον Μπενζεμά και να αλλάξει τη γνώμη της εξέδρας.

Στο χθεσινό ματς με την Αλαβές,

ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ από ασίστ του Μπενζεμά και πηγαίνοντας προς το κόρνερ για να πανηγυρίσει έδειξε προς το πέταλο τον Γάλλο επιθετικό, παρακινώντας τους οπαδούς της Ρεάλ να τον χειροκροτήσουν για τη συνεισφορά του στο γκολ.

Κάτι ανάλογο ο Ρονάλντο έκανε και προς το τέλος του ματς, όταν παρότι είχε την ευκαιρία να σημειώσει χατ-τρικ, άφησε τον Μπενζεμά να χτυπήσει το πέναλτι προκειμένου να χριστεί σκόρερ και να πάρει τα πάνω του.

Στο 4-0 με την Αλαβές δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο στάθηκε αλληλέγγυος στον Μπενζεμά καθώς πριν από δύο εβδομάδες ο Πορτογάλος άσος είχε καλέσει τους οπαδούς της Ρεάλ να σταθούν στο πλευρό του συμπαίκτη του όταν κούνησε το δάκτυλο προς την εξέδρα όταν οι φίλοι των «Μερένχες» αποδοκίμασαν σε μία αποτυχημένη προσπάθεια τον Γάλλο επιθετικό.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Στο πλευρό του Μπενζεμά ο Ρονάλντο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα