Στις φλόγες η Παναγία των Παρισίων-Πανικός στο Παρίσι

21:42 15/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι όταν πυκνός μαύρος καπνός υψώθηκε πάνω από τη κτήριο του Καθρεδικού Ναού της Παναγίας των Παρισίων.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 19.50 ώρα Ελλάδας και ενδεχομένως να συνδέεται με τις εργασίες συντήρησης που γίνονταν στο κτίριο. Το τηλεοπτικό κανάλι France 2 μετέδωσε ότι η αστυνομία την θεωρεί «ατύχημα». Λόγω των εργασιών ανακαίνισης στην εκκλησία την περασμένη εβδομάδα απομακρύνθηκαν από τον χώρο τα ορειχάλκινα αγάλματα.

Σύμφωνα

με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει καταρρεύσει η οροφή του Καθρεδικού Ναού κι έχει υποστεί σημαντικές ζημιές το μεγαλύτερο μέρος του.

Η γενική εισαγγελέας έδωσε εντολή διεξαγωγής άμεσα έρευνας για τα αίτια αυτής της καταστροφής.

Στο σημείο σπεύδει και ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας για τους Καθολικούς που φέτος γιορτάζουν το Πάσχα στις 21 Απριλίου.

https://twitter.com/tomvampouille/status/1117836321182105600

Le feu s’étend à toute la toiture #NotreDamedeParis pic.twitter.com/42wcwKJ3na

— Thomas Vampouille (@tomvampouille) April 15, 2019

https://t.co/qexacLrX5y FAST FIVE: Stunning Images Show France's Historic Notre Dame Cathedral Engulfed In Flames#NWO https://t.co/oc5JclUcpL pic.twitter.com/8CmxhRffYc

— NWO Stop (@NwoStop) April 15, 2019

#BREAKING

Notre Dame Cathedral on fire in Paris pic.twitter.com/KgALvIDYti

— Mark Day (@MarkDayNews) April 15, 2019

The post Στις φλόγες η Παναγία των Παρισίων-Πανικός στο Παρίσι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα