Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός που εξέδωσε τη γνωμάτευση του Φλώρου

20:43 3/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς καταθέτει εδώ και λίγες ώρες ο γιατρός πουφέρεται σύμφωνα με την καταγγελία του διευθυντή του τμήματός του ότι πλαστογράφησε την ιατρική γνωμάτευση της υπνικής άπνοιας στον Αριστείδη Φλώρο, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον σάλο που ξέσπασε και τις δηλώσεις συναδέλφων του ότι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, ο πρώην υπότροφος του Ευαγγελισμού και συνεργάτης του νοσοκομείου προσήλθε αυτοβούλως, συνοδευόμενος από τον

δικηγόρο του, στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, για να καταθέσει για την υπόθεση
Νωρίτερα μιλώντας στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ο διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρος Ζακυνθινός δήλωσε για την πλαστογράφηση των γνωματεύσεων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου:
«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ΄ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό».

The post Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός που εξέδωσε τη γνωμάτευση του Φλώρου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα