Σπίρτζης: Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης σημαίνει ότι φταίω στο ποσοστό που μου αναλογεί

13:20 10/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Στη φονική πυρκαγιά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον Realfm 97,8 ενώ όσον αφορά στην αναληψη πολιτικής ευθύνης είπε: «Φταίω, αφού δεν ολοκλήρωσα των χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό, αφού η μάντρα είναι ακόμα εκεί, αφού τελειώνουμε το μνημόνιο 21 Αυγούστου αλλά δεν έχουμε κάνει προσλήψεις στην Πυροσβεστική υπηρεσία. Φταίω και εγώ στο ποσοστό που μου αναλογεί. Αλλά δεν θα πούμε

σε ποιο ποσοστό, αυτό θα το κρίνει ο πολίτης που ψηφίζει και εάν δεν πάει κάτι καλά στην επιχειρησιακή ετοιμότητα θα διερευνηθεί.

Είναι προφανές και το ξέρουν όλοι ότι εκτός από το πολεοδομικό χάος που είχε η περιοχή υπήρχαν ταυτόχρονα πολλές εστίες φωτιάς στην Αττική. Υπήρχαν κάτι παραπάνω από ακραία φαινόμενα και στις δύο φωτιές και στην Κινέτα που δεν είχαμε ούτε τραυματία. Οι συνθήκες εκείνη την ώρα ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν να επιχειρήσουν αεροπλάνα στην πρώτη στιγμή, οι άνεμοι ήταν απίστευτης έντασης, πέρασε η φωτιά την Μαραθώνος και μετά έγινε η τραγωδία”.

The post Σπίρτζης: Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης σημαίνει ότι φταίω στο ποσοστό που μου αναλογεί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα