Σοκαρισμένη η σύζυγος του δράστη της επίθεσης του Λονδίνου (EIKONEΣ)

11:11 28/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Κατηγορηματικά καταδικάζει την πράξη του συζύγου της Χαλίντ Μασούντ που έπεσε με αυτοκίνητο σε πεζούς στη Γέφυρα του Ουέστμινστερ, η Ρόχεϊ Χιντάρα. Η γυναίκα μίλησε για πρώτη φορά μία εβδομάδα μετά τη φονική επίθεση του Μασούντ και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων. Όπως είπε απέμεινε θλιμμένη και σοκαρισμένη από την αποτρόπαια πράξη του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε εκ μέρους της η Μητροπολιτική Αστυνομία, η Χιντάρα σημειώνει: «Θλίβομαι και σοκάρομαι από την πράξη του Χαλίντ. Καταδικάζω απερίφραστα τις πράξεις του. Εκφράζω τα συλλυπητήριά

μου στις οικογένειες των θυμάτων που σκοτώθηκαν και εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

Η μητέρα του Μασούντ πριν από λίγες ημέρες εξέφρασε τη θλίψη της για τις πράξεις του γιου της, λέγοντας πως έχει χύσει πολλά δάκρυα για αυτό που έκανε.

«Είμαι βαθύτατα σοκαρισμένη, θλιμμένη και μουδιασμένη από τις πράξεις του γιου μου που σκότωσε και τραυμάτισε αθώους ανθρώπους στο Ουέστμινστερ.

Από τη στιγμή που ανακάλυψα ότι ο γιος μου ήταν ο υπεύθυνος έχυσα πολλά δάκρυα για τους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτό το τρομερό περιστατικό. Εύχομαι να ξεκαθαρίσω, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι δεν συμμερίζομαι τις πράξεις του γιου μου ούτε στηρίζω τις πεποιθήσεις του που τον οδήγησαν σ’ αυτήν τη θηριωδία. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, τους συγγενείς και την κοινότητα από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τη στήριξή τους«.

Keywords
Τυχαία Θέματα