Σκουρλέτης κατά ΜΜΕ: Δεν είναι δημοσιογράφοι αυτοί που εκτελούν συμβόλαια

11:56 10/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση στα μέσα ενημέρωσης εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κάνοντας λόγο για συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που διεξάγουν έναν ανορθόδοξο πόλεμο διχάζοντας την ελληνική κοινωνία, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. ΣΚουρλέτης εξεμάνη τονίζοντας ότι «δεν είναι δημοσιογράφοι αυτοί που εκτελούν συμβόλαια. Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στα ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο και σχετίζεται με συγκεκριμένα

συμφέροντα με ονοματεπώνυμο. Δρούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο».

Και συνέχισε: «Πιάστε το σώμα των εφημερίδων, βάλτε τις μισές στην άκρη και δείτε τι κρύβεται από πίσω. Κάντε ένα ζάπινγκ στα κανάλια και πείτε μου αν έχει σχέση με δημοσιογραφία και ενημέρωση αυτό που συμβαίνει. Είναι ένας ανορθόδοξος πόλεμος.Ενσταλάζουν το μίσος στην ελληνική κοινωνία. Θέλουν να δημιουργήσουν νέες διχαστικές γραμμές. Σήμερα ο εμφύλιος στην Ελλάδα διεξάγεται με άλλο τρόπο απ’ ό,τι παλιότερα με ψέματα, με συμβόλαια εκτέλεσης χαρακτήρων, προσώπων…»

«Άλλο είναι ο αντιπολιτευόμενος τύπος και άλλο αυτό που συμβαίνει. Τη στιγμή που στη χώρα μας υπάρχει «το παράδοξο φαινόμενο, τόσα πολλά μέσα να ανήκουν σε ένα μόνο επιχειρηματία. Κοντεύουμε να ξεπεράσουμε τον Μπερλουσκόνι” επεσήμανε.

The post Σκουρλέτης κατά ΜΜΕ: Δεν είναι δημοσιογράφοι αυτοί που εκτελούν συμβόλαια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα