Σκάι: Ξεκινά η Μπακοδήμου -Κόβεται το Ροντέο με Περρή-Νέγκα

21:58 6/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ξεκινά η νέα εκπομπή του Σκάι Power of Love με τη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ τίτλους τέλους ετοιμάζεται να ρίξει το Ροντέο με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναϊδα Νέγκα.

Το show, όπου 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί, θα ξεκινά στις τρεις το μεσημέρι.

Πράγμα που σημαίνει ότι θα πάρει τη θέση του πρώτου δίωρου της εκπομπής ΕΔΩ.

Το Ροντέο, παρά τις προσπαθειες που έκαναν οι συντελεστές του, δεν κατάφερε να προσεγγίσει τον μέσο όρο του σταθμού. Έτσι, ελήφθη η απόφαση να σταματήσει.

Το Power of Love

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Σκάι: Ξεκινά η Μπακοδήμου -Κόβεται το Ροντέο με Περρή-Νέγκα

The post Σκάι: Ξεκινά η Μπακοδήμου -Κόβεται το Ροντέο με Περρή-Νέγκα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα