Σατανιστές οι Γερμανοί που βρέθηκαν νεκροί στην Κεφαλονιά;

19:19 2/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Για κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα κάνουν λόγοι οι πληροφορίες στην ενοικιαζόμενη βίλα, όπου βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι των Γερμανών τουριστών, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να συμμετείχε σε σατανιστική τελετή.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοτραυματισμό που πήγε λάθος, με τη νεαρή γυναίκα να καταλήγει τελικά από αιμορραγία.

Στη συνέχεια και μη μπορώντας να αντιμετωπίσει το θάνατο της φίλης του εκτιμάται ότι έδωσε τέλος στη ζωή του και ο νεαρός Γερμανός.

Ο θάνατός τους υπολογίζεται το βράδυ του Σαββάτου, προπαραμονή της

πρωτοχρονιάς.

Οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα θύματα : πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα Γερμανικής καταγωγής, 30 ετών και μία 32χρονη κοπέλα βουλγαρικής καταγωγής, που επίσης έμενε στην Γερμανία.

Μάλιστα η κοπέλα φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο facebook να ασχολούταν με τον αποκρυφισμό και είναι ενδεικτικές κάποιες φωτογραφίες που είχε αναρτήσει.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σωροί έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν.

The post Σατανιστές οι Γερμανοί που βρέθηκαν νεκροί στην Κεφαλονιά; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
κεφαλονια σατανιστεσ
Τυχαία Θέματα