Σάλος με σεξιστικό σχόλιο για την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

19:23 7/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των συνδικαλιστών προκάλεσε το σεξιστικό σχόλιο του μέλους του Π.Α.ΜΕ και Προέδρου του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας Δημήτρη Αγγελόπουλου σε βάρος της Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Αγγελόπουλος αναφερόμενος στην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου είπε: «Μόνο που δεν την φίλησα…δεν την φιλώ γιατί είναι γριά» με κάποιους από τους παριστάμενους να… χασκογελούν πονηρά, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες.

Μάλιστα οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ νωριτερα είχα νκλειδώσει στα γραφεία τους τη Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου και τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου τελούν ακόμα μέχρι και αυτή την ώρα υπό κατάληψη.

Αίτημα προσωρινής διοίκησης, κατέθεσε η απερχόμενη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Η απόφαση ελήφθη μετά και τη συνεδρίαση της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία παραιτήθηκε. Έτσι δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκλογές της Παρασκευής 7/12.

The post Σάλος με σεξιστικό σχόλιο για την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα