Σάλος με παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης που… πανηγυρίζει για μια ζέβρα που σκότωσε

18:06 14/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δημοσίευση του Τζέισι Κάρολ και της γυναίκας του, που ποζάρουν με μία ζέβρα που μόλις σκότωσαν, πανηγυρίζοντας, μάλιστα, για την ευστοχία τους.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για 3 ακόμη χρόνια, ο Αμερικανός γκαρντ της «βασίλισσας» ταξίδεψε στην Μποτσουάνα με τη σύζυγό του για να σκοτώσει μία ζέβρα. Η σύζυγός του ανάρτησε την κοινή τους φωτογραφία με τη χτυπημένη στον ώμο ζέβρα γράφοντας: Η Αφρική είναι παράλογη! Είχα μία εκπληκτική μέρα! Με την πρώτη σφαίρα από απόσταση 200 γιάρδες, ακριβώς στον ώμο. Κρέας θα δοθεί στους ντόπιους απόψε».

Africa is insane!!! I have had such a great day. 1st shot, 200 yards, right in the shoulder. Meat will be taken to the locals tonight:)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Baylee Carroll (@bayleecher) στις Ιούλ 12, 2016, 10:16πμ PDT

Δίπλα στη φωτογραφία πολλοί άνθρωποι έγραψαν αρνητικά σχόλια εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους και τον αποτροπιασμό τους όπως: «Δεν είναι διασκέδαση, είναι σφαγή!», «σε όποιον αρέσει αυτή η φωτογραφία πάσχει από κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα», «είμαι φίλος της Ρεάλ και αισθάνομαι απογοητευμένος, ζητάω μια εξήγηση».. μερικά σχόλια περιείχαν και βρισιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα