Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε ο φοιτητής Νίκος Χατζηνικολάου

21:54 14/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τραγωδία στο νησί της Ρόδου καθώς εντοπίστηκε νεκρός ο 20χρονος φοιτητής Νίκος Χατζινικολάου που αγνοούνταν από την Τρίτη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, που πέρασε τρίτος στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών του Πολυτεχνείου, έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε στην θάλασσα στο λιμάνι της Καμείρου Σκάλας όπου και έσπευσαν λιμενικοί του τμήματος ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Ο 20χρονος αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά και

από αναρτήσεις αναζήτησης, που έγιναν στο διαδίκτυο, ο 20χρονος αναχώρησε από την οικία του στην Ιαλυσό με ασημί αυτοκίνητο μάρκας GOLF και αριθμό πινακίδας ΡΟΗ 8548 και δεν επέστρεψε ενώ είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στην οικία του.
Χθες το απόγευμα δηλώθηκε στην Ασφάλεια η εξαφάνιση του.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν γιος της Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Μαρίζας Χατζηλαζάρου και του Σάββα Χατζηνικολάου, δημιουργού του μεγάλου καταδυτικού κέντρου με την επωνυμία «Blutopia Marine Park».
Όταν η οικογένειά του είδε ότι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.
Στις έρευνες συμμετείχανν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος, καθώς επίσης και δεκάδες εθελοντές. Τελικά το αυτοκίνητο στον βυθό του λιμανιού της Καμείρου σκάλας εντόπισε ιδιώτης δύτης που συμμετειχε με τον πατέρα του παιδιού στις αναζητήσεις.

The post Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε ο φοιτητής Νίκος Χατζηνικολάου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα