Πρεμιέρα στα δελτία των 8: Καθαρά μπροστά ο Σκάι με Σία από το Star με Μάρα

12:43 12/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρεμιέρα χθες για τα κεντρικά δελτία του Σκάι και του Star στη «διακεκαυμένη» ζώνη των 8, με Σία Κοσιώνη και Μάρα Ζαχαρέα αντίστοιχα στα στούντιο.

Η «ψήφος» που έδωσαν οι τηλεθεατές αποτελεί μόνο μία πρώτη ένδειξη, καθώς πολλά θα αλλάξουν με την εμφάνιση του Νίκου Χατζηνικολάου στον τηλεοπτικό αέρα του

Αντέννα, αλλά και πολλά θα κριθούν από την πορεία του ριάλιτι Survival, που ξεκίνησε να μεταδίδει χθες στις 8 το Epsilon.

Στην πρεμιέρα ο Σκάι κέρδισε καθαρά την πρωτιά από το Star, με ποσοστό 15% (500,000 τηλεθεατές) έναντι 7,7% (195,000 τηλεθεατές).

Είναι φανερό ότι το Survival (με περίπου 20%) επηρέασε περισσότερο το δελτίο του Star, που έχει κοινωνικό προσανατολισμό, και σχεδόν καθόλου το καθαρά πολιτικό-οικονομικό δελτίο του Σκάι.

Σίγουρα, όμως, θα υπάρξουν αναδιατάξεις με την επανένταξη των ειδήσεων του Αντέννα στη ζώνη των 8 (με Νίκο Χατζηνοκολάου) σντί των 7, που είναι σήμερα (με Ρίτσα Μπιζόγλη).

Σκεφτείτε ότι χθες στο διάστημα 8 με 8.45 το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού πέτυχε μόλις 4,8%. Όταν ξεκινήσει το νέο πρόγραμμά του με το ελληνικό σήριαλ στις 7, τις ειδήσεις στις 8 και το δικό του ριάλιτι στις 9, είναι προφανές ότι η όλη εικόνα θα αλλάξει σημαντικά.

Και τότε θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε πληρέστερη άποψη για κεντρικά δελτία στη ζώνη των 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα