Πώς ήταν οι τελευταίοι μήνες του Robin Williams

12:59 3/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο ενός από τους πλέον σημαντικότερους κωμικούς του αιώνα.

Ο αιφνίδιος θάνατός -αυτοκτονία του Robin Williams τον Αύγουστο του 2014 συνεχίζει ακόμα να προκαλεί θλίψη για το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε πίσω του.

Ο διάσημος ηθοποιός έπασχε από την εγκεφαλική ασθένεια «Lewy Body» και η κληρονόμος του, Susan Williams, σε ένα άρθρο της με τίτλο «Ο Τρομοκράτης στο Μυαλό

του Συζύγου μου«, που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό «Neurology», αποκαλύπτει συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τους τελευταίους μήνες του πλέον αγαπημένου ηθοποιού.

«Μέχρι τον χειμώνα, είχαμε συμπτώματα παράνοιας, ψευδαισθήσεις, αϋπνίες, προβλήματα μνήμης και ψηλά επίπεδα κορτιζόλης εκτός ων άλλων. Ψυχοθεραπεία και άλλες θεραπείες ήταν μέρος της καθημερινότητάς μας σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς είχε μιας κι τα συμπτώματα μας οδηγούσαν σε διάφορες ασθένειες«.

«Όσο πλησιάζαμε στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, οι ψευδαισθήσεις φάνηκε πως άρχισαν να χάνονται. Ήχαμε αλλάξει χάπια και απ’ ό,τι φάνηκε έκαναν δουλειά. Κάναμε τα πράγματα που αγαπούσαμε να κάνουμε το Σάββατο, ήταν υπέροχα, σαν ένα μεγάλο ραντεβού. Μέχρι το τέλος της Κυριακής πίστεψα πως η κατάστασή του καλυτέρευε. Πέσαμε για ύπνο. Μου είπε «καληνύχτα αγάπη μου», και περίμενε μέχρι να του απαντήσω το ίδιο. Ακόμα έχω τη στιγμή εκείνη στο μυαλό μου, σήμερα«, γράφει η Susan Williams.

Ο βραβευμένος με βραβείο Όσκαρ ηθοποιός έμεινε στην ιστορία για τους αξέχαστους ρόλους του στις ταινίες «Good Morning, Vietnam» (1987), «Mrs. Doubtfire» (1993) και «Good Will Hunting» (1997). Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στη ταινία του 2015, στο «Boulevard».

Keywords
Τυχαία Θέματα