Πόλεμος Παππά-Φίλη και στο βάθος Τσακαλώτος…

13:15 5/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Μαίνεται ο πόλεμος Νίκου Παππά και Νίκου Φίλη, ενώ στο «κάδρο» μπαίνουν και οι «53» του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Όλα άρχισαν όταν ο πρώην υπουργός Παιδείας κατήγγειλε τη λειτουργία της ΕΡΤ, για να απαντήσει ο πολιτικός της προϊστάμενος ότι η άποψή του είναι ταυτόσημη με εκείνη της ΝΔ.

Τα πράγματα, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο πλευρό του Νίκου Φίλη τάχθηκαν οι «53» του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ενώ ο ίδιος επανήλθε κατηγορώντας

τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής για «στρουθοκαμηλισμό», «ολίσθημα» και «ολέθριες αντιλήψεις τού παρελθόντος».

Η νέα δήλωση Φίλη:

Με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά ότι οι απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης για τη λειτουργία της ΕΡΤ «είναι ταυτόσημες με εκείνες του αρχηγού της ΝΔ», ο Νίκος Φίλης, βουλευτής Α’ Αθηνών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κόμματος, δήλωσε:

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.

Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα, ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει ‘μαύρο’. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

The post Πόλεμος Παππά-Φίλη και στο βάθος Τσακαλώτος… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα