Πόλεμος διαρροών Λιμενικού-Αστυνομίας για το φιάσκο στα Εξάρχεια

19:55 5/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Σε πόλεμο διαρροών έχουν επιδοθεί το Λιμενικό και η Αστυνομία για το φιάσκο της επιχείρησης στα Εξάρχεια. Το Λιμενικό υποστηρίζει ότι είχε ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων για την επέμβαση που έκανε στο σπίτι που χρησιμοποιούσαν έμποροι ναρκωτικών και όπλων. Και, ουσιαστικά, απευθύνει κατηγορίες για το γεγονός ότι δεν βοηθήθηκαν από αστυνομικούς, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με δεκάδες ένοπλους κουκουλοφόρους, οι οποίοι τραυμάτισααν 2 από αυτούς και καταφέραν να τους πάρουν και υπηρεσιακά όπλα.

Ωστόσο, η ΕΛΑΣ

διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε ενημερωθεί πριν από την έναρξη της επιχείρησης. Όπως αναφέρουν πηγές της, οι άνδρες του Λιμενικού επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων μόνο όταν συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονται απέναντι σε πλήθος κουκουλοφόρων.

Ποια είναι η αλήθεια; Οι 8 Λιμενικοί που πήγαν στα Εξάρχεια, παρουσία του εισαγγελέα που είχε και τη γενική εποπτεία της επιχείρησης, ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα, το οποίο φαίνεται πως τους παρέπεμψε στην ομάδα ΔΙΑΣ. Ωστόσο, το τηλέφωνο μάλλον αντιστοιχούσε σε υπηρεσία της Τροχαίας. Και ο αστυνομικός που απάντησε δήλωσε αδυναμία να βοηθήσει…

The post Πόλεμος διαρροών Λιμενικού-Αστυνομίας για το φιάσκο στα Εξάρχεια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα