ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας θα εξακολουθήσει να σιωπά;

13:23 30/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» για τα sms που φέρεται να αντάλλαξε ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Eurogroup της 11ης Μαΐου 2015 αλλά και το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα το 2015 για να συναντήσει τον Μαδούρο και να ζητήσει τη στήριξη της Βενεζουέλας σε περίπτωση Grexit, το ΠΑΣΟΚ

σε ανακοίνωσή του διερωτάται: «Ο κ. Τσίπρας θα εξακολουθήσει να σιωπά;».

«Τα στόματα ανοίγουν και τα SMS Τσίπρα-Βαρουφάκη βγαίνουν στη φόρα» τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη για να καταλήξει πως «ό,τι και να κάνει όμως (ο Τσίπρας), στο τέλος η αλήθεια για τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του θα αποκαλυφθεί. Και θα είναι ντάλα μεσημέρι» σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα οι προπαρασκευαστικές ενέργειες του κ. Τσίπρα,για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, είχαν αρχίσει από το 2013 (πριν τον κ Βαρουφάκη).

Τα στόματα ανοίγουν και τα SMS Τσίπρα-Βαρουφάκη βγαίνουν στη φόρα.

Ο κ. Τσίπρας θα εξακολουθήσει να σιωπά;

Θα μας ενημερώσει αν πήγε στην Μόσχα και περίμενε επί διήμερο σε ξενοδοχείο τον Μαδούρο, για να ζητήσει υλική υποστήριξη για το Grexit;

Ότι και να κάνει όμως, στο τέλος η αλήθεια για τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του θα αποκαλυφθεί. Και θα είναι ντάλα μεσημέρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα