Παραμένουν έξω από την ΕΣΗΕΑ και συνεχίζουν την απεργία πείνας Αφροδίτη Υψηλάντη και Τζώρτζια Κοντράρου

16:55 12/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Παραμένουν έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ και συνεχίζουν την απεργία πείνας η Αφροδίτη Υψηλάντη και η Εκπρόσωπος των Συνταξιούχων της ΕΣΗΕΑ Τζώρτζια Κοντράρου ζητώντας την επαναφορά του αγγελιόσημου, για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ.

«Φέρτε πίσω

τον πόρο που μας κλέψατε και τον δώσατε στα αφεντικά. Μας ανήκει», γράφει χαρακτηριστικα η αφίσα που ειναι κολλημένη στις κολόνες εξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ επί της Ακαδημίας 20.

Την απεργία πείνας ξεκίνησε το μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέτοχος του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης, Θοδωρής Βαρίκος το πρωί της περασμένης Πέμπτης (05/10/2017) αγανακτισμένος από την αδιαφορία και τον εμπαιγμό κυβέρνησης και εργοδοτών όσον αφορά στο παρόν και το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ.


O Θ. Βαρίκος σταμάτησε την απεργία πείνας λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο τον εστειλε στο νοσοκομείο. Μάλιστα όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Oι γιατροί έκριναν ότι το στομάχι μου δεν είχε πολλές αντοχές ακόμη, για να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα την περασμένη Πέμπτη».

Tο πρωί η Αφροδίτη Υψηλάντη σε ανάρτησή της επίσης στον λογαριασμό της στο Facebook έγραψε:
Πονάνε τα κοκαλακια μας από την υγρασία αλλά είμαστε καλά καλημέρα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα