Παναθηναϊκός: Πρώτο μεγάλο βήμα για την αλλαγή σελίδας!

18:58 15/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος τα λένε το βράδυ της Παρασκευής, θέλοντας να «σφραγίσουν» το εξαιρετικό κλίμα των επαφών ανάμεσα στους συνεργάτες τους! Χρέη άνω των 20 εκατομμυρίων φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει ο «mr.ΣΚΑΪ»!

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο βήμα στην αλλαγή σελίδας του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει το βράδυ της Παρασκευής. Τα επιτελεία του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εδώ και τρεις μήνες έχουν βρει σημείο επαφής για την μεταβίβαση των μετοχών

στο «Pao Foundation» και οι δύο άντρες θα τα πουν για πρώτη φορά από κοντά, ώστε να επιβεβαιωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όσα έχουν συζητήσει οι συνεργάτες τους όλο αυτό το διάστημα, φτάνοντας η μία πλευρά πολύ κοντά στην άλλη.

Το θέμα των χρεών αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα για να βγει… πράσινος καπνός από το αποψινό ραντεβού μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών του συλλόγου. Στην επίσημη τοποθέτησή του, ο Γιαννακόπουλος έθετε ως πρωταρχικό όρο την παράδοση μιας «καθαρής» ΠΑΕ, την ώρα που ο Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει πως θα βάλει για μια τελευταία φορά το χέρι στην τσέπη, αναλαμβάνοντας σημαντικό κομμάτι των οικονομικών υποχρεώσεων της εταιρίας.Ένα ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες ίσως να ξεπερνά και τα 20 εκατομμύρια ευρώ, δίνοντας μεγάλη… ανάσα στην νέα προσπάθεια που βρίσκεται υπό δημιουργία!

Απόψε, λοιπόν, και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα. Ούτε κάποιο «deal» θα ολοκληρωθεί, ούτε ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει χέρια σε ένα βράδυ! Αν οι δύο επιχειρηματίες τα βρουν στο θέμα των χρεών, τότε θα έρθουν στο προσκήνιο οι επόμενοι καθοριστικοί παράγοντες που θα κρίνουν την υλοποίηση του project.

Ποιοι είναι αυτοί;

1) Η παρουσία δυνατών «συμπαικτών» στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που θα είναι ο θεματοφύλακας του «Pao Foundation», όντας έτοιμος να συνεισφέρει ετησίως 10 εκατομμύρια ευρώ, συνεχίζοντας να δείχνει τον δρόμο!

2) Η έμπρακτη συστράτευση των οπαδών του Παναθηναϊκού, με την μαζική συμμετοχή τους στο «Pao Foundation».

3) Η συμφωνία με την κυβέρνηση για την Παναθηναϊκή πολιτεία στο ΟΑΚΑ και φυσικά η έυρεση χρηματοδόσησης ενός τόσο σημαντικού και κοστοβόρου έργου.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα