Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια

09:35 18/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Εφτά άτομα, πακιστανικής καταγωγής, συνελήφθησαν για τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού στη Νίκαια. Ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο διαμέρισμα έπειτα απο έντονη όχληση των γειτόνων στις 3 τα ξημερώματα, προκειμένου να ελέγξει το περιστατικό διατάραης κοινής ησυχίας.

Ωστόσο, όταν προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο δέχτηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, που οδήγησε στη σύλληψη

εφτά ατόμων. Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε ο αστυνομικός δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και χτυπημένος. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται χωρίς να φέρει σοβαρά τραύματα από τα οποία να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο αστυνομικός φέρεται να εντόπισε τους Πακιστανούς που διακινούσαν λαθραίο εμπόρευμα και να τους ακολούθησε. Όταν έγονε αντιληπτός, οι Πακιστανοί τον απήγαγαν, τον μετέφεραν στο διαμέρισμά τους και αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν, τον ξυλοκόπησαν.

The post Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα