Όλγα Γεροβασίλη: Το προεκλογικό μας σύνθημα είναι το «Θα τα καταφέρουμε»

21:49 21/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Οι εκλογές θα διεξαχθούν πιθανώς στις 20 Σεπτεμβρίου, υποστήριξε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το «Θα τα καταφέρουμε».

«Θα καταφέρουμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο, ακόμη και με αυτή τη συμφωνία, με αυτό το μνημόνιο» διευκρίνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα,

επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να κρίνει «τη μεταστροφή που κάναμε για τη σωτηρία της χώρας». «Θα πρέπει να μας πει εάν συμφωνεί» συνέχισε.

Ερωτηθείσα για την Αριστερή Πλατφόρμα, διαβεβαίωσε ότι «θα μπορούσαμε και με άλλους τρόπους, πέραν των εκλογών, να καθαρίσουμε το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενη στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκτίμησε ότι θα έπρεπε να συνυπολογίζει και «τι προκαλεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά», καθώς και «ποιον πλήττει τελικά».

«Είναι ευφυής και ικανή πολιτικός» πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη και χαρακτήρισε τις κινήσεις της Προέδρου της Βουλής «ακροβασία σε λεπτά θέματα».

«Η πρόθεσή μας είναι να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση για να εγγυηθούμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο» υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα