Οι Τούρκοι έχρισαν «τρομοκράτη» Γερμανό πολιτικό – Υπό αστυνομική προστασία

19:04 18/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Τζεμ Εζντεμίρ, πολέμιος του Ερντογάν και της πολιτικής του και υπέρμαχος της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων, τέθηκε στο στόχαστρο της τουρκικής αντιπροσωπείας στο Μόναχο όπου βρίσκεται για τη Σύσκεψη για την Ασφάλεια.

Ο Εζντεμίρ είναι Γερμανός πολιτικός με τουρκική καταγωγή και υπήρξε ηγέτης των Γερμανών Πρασίνων.

Προφανώς οι πολιτικές του πεποιθήσεις τον στοχοποίησαν και μάλιστα για την ασφάλειά του τέθησε υπό αστυνομική προστασία καθώς όπως ενημερώθηκε, η τουρκική αντιπροσωπεία κατήγγειλε ότι διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον «τρομοκράτη» Εζντεμίρ.

Όπως ο ίδιος

ανέφερε, σύμφωνα με την Die Welt, «το πρωί, όταν έκανα check in στο ξενοδοχείο είχα μια συμπτωματική συνάντηση με την τουρκική αντιπροσωπεία. Με αντίκρισαν με έκπληξη και οργή» ενώ το Σάββατο που βγήκε από το δωμάτιό του, ομάδα αστυνομικών τον ενημέρωσε ότι είχαν εντολή να τον προστατεύσουν και τον παρακάλεσαν να μην πάει στην τραπεζαρία για το πρόγευμα. «Η αστυνομία μου είπε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με την τουρκική ασφάλεια, ότι υπέδειξαν πως ένας τρομοκράτης ή μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, έμενε στο ξενοδοχείο» σημείωσε ο κ. Εζντεμίρ.

Από την πλευρά του ο Τσαβούσογλου, ΥΠΕΞ της Τουρκίας διέψευσε τη στοχοποίηση του Εζντεμίρ τον οποίο κατηγόρησε ότι επιχειρεί να διαταράξει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

The post Οι Τούρκοι έχρισαν «τρομοκράτη» Γερμανό πολιτικό – Υπό αστυνομική προστασία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα