Ο Στέφανος Χίος ιδρύει την «Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών»

18:38 8/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε στην τηλεοπτική του εκπομπή «Μακελειό» ότι ιδρύει την «Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών», «προκειμένου», όπως είπε, «να βοηθήσουμε την Ελλάδα που έχει πάρει φωτιά και κινδυνεύει από την κυβέρνηση των προσκυνημένων».

«Δεν θα δώσω λεπτομέρειες αλλά το πολιτικό σύστημα θα πάθει εγκεφαλικό, θα του έρθει από εκεί που δεν το περιμένει», τόνισε ο δημοσιογράφος και «απείλησε» ότι το κόμμα του «θα γίνει εφιάλτης για κάποιους».

«Αυτό δεν θέλατε, αυτό δεν μου ζητάγατε; Πάμε να σηκώσουμε τη σημαία της λευτεριάς. Σηκωθείτε από τις καρέκλες. Πολλοί μας φοβούνται. Ο χείμαρρος γίνεται ποτάμι και θα τους πνίξει», είπε ο Χίος υπό τους ήχους στρατιωτικού εμβατηρίου και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούμε η δική μας η κίνηση να είναι μέσα στο ευρώ και στην Ε.Ε.. Όχι. Τους σιχαινόμαστε».

Μάλιστα κάλεσε τη Χρυσή Αυγή να δώσει συγκεκριμένες προτάσεις για εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή. «Πόσες φορές η χώρα πείνασε; Συνήλθε; Γιατί να μην συνέλθει και τώρα;», διερωτήθηκε και κάλεσε τον κόσμο «να τους φάμε το μεδούλι, Έξω από την Ευρώπη, έξω από το ευρώ. Έξω από το ΝΑΤΟ».

Επιπλέον στην ιστοσελίδα της εκπομπής του έχει και φόρμα προεγγραφής στην «Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών» λέγοντας: «Δεν περισσεύει κανένας από τον αγώνα κατά των προσκυνημένων. Η Ελλάδα χάνεται… Η Ελλάδα φλέγεται… Μαζί στα οδοφράγματα».

Keywords
Αναζητήσεις
πατριωτικη κινηση ελληνων πολιτων, στεφανος χιος
Τυχαία Θέματα