Ο «πόλεμος των Ρόουζ» για τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον πρώην σύζυγό της

20:24 8/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Και επίσημα πλέον η Σκάρλετ Γιόχανσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Ρομέν Ντοριάκ. όπως αναφέρεται στην έκθεση και μάλιστα κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συμφιλίωσης».

Η 31χρονη σταρ διεκδικεί την επιμέλεια της 3χρονης κόρης τους, Ρόουζ Ντόροθι.

Ο δικηγόρος του Ντοριάκ όμως, Χάρολντ Μάγιερσον, αποκάλυψε ότι ο πελάτης του πρόκειται να αντιταχθεί στο αίτημα διεκδικώντας ο ίδιος την επιμέλεια της μικρής.

Προβλέπεται «σφαγή»ανάμεσα στο άλλοτε ευτυχισμένο

ζευγάρι. H Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ρομέν Ντοριάκ παντρεύτηκαν το 2014 λίγο μετά αφού γεννήθηκε η κορούλα τους. Όμως ο γάμος κράτησε μόλις σχεδόν δύο μήνες και είχαν υπογράψει συμφωνία συν-κηδεμονίας σύμφωνα με την οποία περνούσαν μια εβδομάδα εναλλάξ με το κοριτσάκι τους.

Όμως η Γιόχανσον ξεκίνησε τα ταξίδα για τα γυρίσματα ταινιών της και ιδίως στην τελευταία της ταινία «Ghost in the Shell» για τις ανάγκες της οποίας μετακόμισε στη Νέα Ζηλανδία. Στη συνέχεια η Γιόχανσον ζήτησε να κρατάει εκείνη τρεις μέρες της εβδομάδας το παιδί και δύο ο πρώην συζυγός της. «Δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό καθώς η διάσημη σταρ ταξίδευε πάρα πολύ» σχολίασε πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Όταν ο Ντοριάκ διαμαρτυρήθηκε ότι η ζωή του γίνεται άνω κάτω και εξαρτάται από το πρόγραμμα της Γιόχανσον, ο δικηγόρος της του απάντησε πως έτσι κάνουν στο Χόλιγουντ, ανέφερε η ίδια πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα