Ο Νταλάρας μίλησε λεβέντικα για τον Τζιμάκο και έπεσαν να τον φάνε

16:35 14/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ρε φιλαράκι, τι άνθρωποι είμαστε, επιτέλους; Σε τι χώρα ζούμε, ρε γαμώτο;

Πέθανε ο Τζιμάκος και βγήκε ο Νταλάρας -που είχε τρελή αντιδικία μαζί του- να πει μια μεγάλη αλήθεια, ότι απέναντι στο θάνατο είμαστε όλοι ασήμαντοι. Και να συμπληρώσει ότι «οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι πιο βαθιά».

Και αντί να πούμε «μαγκιά του», πέσαμε να τον φάμε. Εντάξει, όχι όλοι, αλλά αρκετοί. Λες και ήταν υποχρεωμένος από το νόμο να βγει και να μιλήσει δημόσια και, μάλιστα, με αυτό τον τρόπο. Λες και το επέβαλε κάποια οιονεί

ηθική αστυνομία, φιλαράκι μου.

Τον χαρακτήρισε «ταλαντούχο άνθρωπο», που «με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του, ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες».

Ποιος, ο Γιώργος Νταλάρας. Ποιον; Τον Τζίμη Πανούση, που τον είχε κάνει «κομμάτια» με τη σάτιρά του, και εκείνος τον έτρεχε στα δικαστήρια.

Ναι, αλλά ο Τζιμάκος πέθανε. Και ο αντίδικός του ένοιωσε την ανάγκη να πει δυο λεβέντικες κουβέντες. Ναι, λεβέντικες, φιλαράκι. Και αληθινές. Τίποτα δεν είμαστε μπροστά στον θάνατο, απολύτως τίποτα. Αυτό είπε ο Νταλάρας. Και γιατί να μην πιστέψουμε, δηλαδή, ότι μετά από τέτοια σκληρή αντιπαράθεση έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Τζιμάκος ήταν αληθινός καλλιτέχνης και χρήσιμος στην κοινωνία; Γιατί πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε υποκριτή; Δεν θα μπορούσε απλώς να σιωπήσει; Κανείς δεν επρόκειτο να τον κατηγορήσει για αυτό, κανείς δεν θα του ζήταγε τα ρέστα.

Σε ξαναρωτάω, λοιπόν, φιλαράκι, τι άνθρωποι είμαστε;

Ο Νταλάρας μίλησε λεβέντικα για τον Τζιμάκο και έπεσαν να τον φάνε

The post Ο Νταλάρας μίλησε λεβέντικα για τον Τζιμάκο και έπεσαν να τον φάνε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα