Ο Μαρινάκης «έδιωξε» τον Μπέντο από τον Ολυμπιακό- Ο εκνευρισμός του προπονητή

20:50 6/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Παρελθόν αποτελεί πλέον κι επισήμως ο Πάουλο Μπέντο για τον Ολυμπιακό ύστερα από απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που τον έδιωξε από τον πάγκο της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας

της με τον Πάουλο Μπέντο.
Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη».
Ο Βασίλης Βούζας ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας Νέων, οδηγώντας την έως τώρα αήττητη, στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Νέων και φυσικά είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο ματς με την Μπεσίκτας την Πέμπτη.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το sportdog.gr ο Πάουλο Μπέντο φέρεται να είναι πολύ εκνευρισμένος με τον τρόπο που απομακρύνθηκε από τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Πορτογάλος αρνήθηκε να περάσει από τον Ρέντη για να χαιρετήσει παίκτες και τεχνικό τιμ, ενώ φέρεται να έχει μιλήσει στο περιβάλλον βγάζοντας δυσαρέσκεια και εκνευρισμό για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Μπέντο φέρεται να εξέφρασε την απορία για το πώς είναι δυνατόν να απομακρύνθηκε από τη θέση του με τέτοιο τρόπο μόλις λίγες ημέρες μετά τη δημόσια στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη προς το πρόσωπό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα