Ο Γκερέρο «ανεβαίνει» και… καθαρίζει ματς για τον Ολυμπιακό!

12:31 14/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έφτασε τα 4 γκολ και τις 2 ασίστ στο πρωτάθλημα και στην Λιβαδειά ήταν κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού και σε τέτοιον βαθμό που να… καθαρίσει εκείνος το παιχνίδι. Ο Ισπανός παραμένει ο πιο αξιόπιστος φορ των Πειραιωτών.

Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για την στρατηγική

κίνηση τακτικής του Πέδρο Μαρτίνς να φέρει τον Γκερέρο σε ρόλο πίσω από τον Φορτούνη στα ματς με την Μίλαν και την Λαμία, που του βγήκε και με το παραπάνω με τον Ισπανό φορ να παίρνει ξανά τα… πάνω του! Ο Γκερέρο δείχνει να εξακολουθεί να επωφελείται από αυτόν τον αγωνιστικό σχεδιασμό και το πλάνο του Ίβηρα τεχνικού. Παίζοντας σε ρόλο έξω από την περιοχή για να κινείται πιο πίσω και να ζητάει και να παίρνει την μπάλα (σ.σ. ή να πιέζει ασφυκτικά όταν ο Ολυμπιακός δεν έχει την μπάλα στα πόδια του) έχει γίνει πιο αποδοτικός και αυτό φάνηκε και στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός. Άλλωστε πρόκειται για παίκτη που έχει δείξει ότι περισσότερο είναι περιφερειακός επιθετικός παρά φορ περιοχής τύπου Χασάν. Στο γήπεδο της Λιβαδειάς ο 28χρονος ήταν ο MVP των Πειραιωτών σε ματς όπου είχε ασίστ και γκολ και ενώ ήταν και σε φάση που επιχείρησε να σκοράρει με τακουνάκι. Ο Ισπανός στράικερ παραμένει η πλέον αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης της ομάδας του. Στην Super League ο έμπειρος άσος έχει 1 γκολ ανά 6.3 τελικές.

Έχει βάλει 4 τέρματα σε 12 αναμετρήσεις με 25 τελικές και έχει επίσης 2 ασίστ, 28 πάσες, 2 επεμβάσεις, 8 κερδισμένα φάουλ και 906 λεπτά. Συνολικά σε 21 αναμετρήσεις φέτος έφτασε τα 8 τέρματα και 2 ασίστ. Με τον Γκερέρο έχουμε σταθεί ξανά στα συν και στα μείον του. Ο Ισπανός είναι παίκτης της ομάδας και με τρομερό πρέσινγκ ψηλά και αντοχές αλλά και σημαντικές βοήθειες και στο δημιουργικό κομμάτι αλλά δεν είναι ο φορ… killer. Ακόμα και έτσι εξακολουθεί να είναι ο πιο σταθερός και καλός επιθετικός του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει και να μπει στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας ο Φράνκο Σολδάνο.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Ο Γκερέρο «ανεβαίνει» και… καθαρίζει ματς για τον Ολυμπιακό! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα