Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

02:10 4/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρώτη φορά μίλησε για τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, μόλις ένα μήνα πριν από τον γάμο τους, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχολίασε την έκταση που έδωσαν τα ΜΜΕ στο χωρισμό του: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Είναι ένα τίμημα και από εκεί και ύστερα πορεύεσαι με αυτό, προχωράς και πας παρακάτω. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο γι’ αυτό. Δεν έχω να δηλώσω κάτι για όλο αυτό το κομμάτι που γράφτηκε».
Στην ερώτηση για τις φήμες που μιλούν για τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε:«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο γι’ αυτό το κομμάτι. Ότι σχολιάζεται, αναπαράγεται και δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση και να πω κάτι περισσότερο».

Επίσης εξήγησε, γιατί δεν έχει διαγράψει από τους λογαριασμούς του στα social media παλιές φωτογραφίες του με την όμορφη δημοσιογράφο των διεθνών ειδήσεων του Alpha.
«Δεν διαγράφω. Υπάρχει εκεί αυτό το κομμάτι, είναι κομμάτι της ζωής σου και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι σαν ένα άλμπουμ ζωής» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα