Ντάνος: Το Survivor σε καμία περίπτωση δεν θα μου σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα

12:20 23/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο περιοδικό People μιλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αναφέρεται τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στις κόντρες αλλά και στην παρεξηγημένη του εικόνα.

«Οι συμπαίκτες μου δεν με στήριξαν στην αρχή. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι σχέσεις μας είχαν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Από την άλλη, τους ευχαριστώ, γιατί, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η συμπεριφορά τους απέναντί μου μόνο κακό δεν μου έκανε» σημειώνει ο Ντάνος ενώ για τις κατηγορίες των συμπαικτών του ότι φώναζε τις κάμερες για να γράψουν κάτι που έκανε,

τονίζει:

«Όσοι ήταν στον Άγιο Δομίνικο, από τους παίκτες και τους οπερατέρ μέχρι την παραγωγή, γνωρίζουν ποιοι φώναζαν την κάμερα. Η μεγαλύτερη αναλήθεια που έχει γραφεί μια μένα είναι ότι προσποιήθηκα και πως είχα στρατηγική».

Αν και δεν του αρέσουν οι κόντρες, επίσης δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. «Δεν αντέχω την αδικία, αλλά ούτε θα μπω στη διαδικασία να γίνω φίλος με κάποιον που δεν μου κάνει, για κανένα λόγο. Ζήσαμε σε ένα συγκεκριμένο μέρος, με συγκεκριμένες συνθήκες, που δεν ήταν εύκολες. Το Survivor σε καμία περίπτωση δεν θα μου σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα αλλά και τη ζωή πριν από αυτό, όπως επίσης και δεν θα σταθώ σε απόψεις ανθρώπων που δεν με γνωρίζουν καλά καλά. Πλέον έχω έρθει κοντά με ορισμένους συμπαίκτες μου, οι οποίοι άλλαξαν γνώμη για κάποια πράγματα που είχαν πει για μένα» υπογραμμίζει μιλώντας στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα αυτήν την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα