Νέο διαζύγιο-βόμβα: Χωρίζουν Τζίνα Αλοιμόνου και Παύλος Βαρδινογιάννης;

08:37 20/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά η ηθοποιός Τζίνα Αλοιμόνου και ο επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως όλα δείχνουν, καθώς εκείνος επιθυμεί να μείνει στην Αμερική και μαζί του να μετοικήσουν και τα παιδιά τους.

Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», η κατάθεση της αίτησης από τον Παύλο Βαρδιονογιάννη κατά της συζύγου του έγινε ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου 2017, οπότε η Τζίνα Αλοιμόνου εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ ο σύζυγός

της εκπροσωπήθηκε από σημαντικό αριθμό δικηγόρων.

Αναφερόμενη στην αιτία διαζυγίου η ηθοποιός ανέφερε: «Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου».

Η κύρια δίκη για τη διευθέτηση των οικογενειακών ζητημάτων του ζευγαριού έχει προσδιοριστεί για το 2019.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα