Νέα πρόκληση: Οπλίτης της ΕΛΔΥΚ σχηματίζει τον «αλβανικό αετό»

13:20 25/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγες ημέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε με τους επτά νεοσύλλεκτους στο Κέντρο Εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι, που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, νέο περιστατικό έρχεται να αναστατώσει το ΓΕΣ.

Ένας οπλίτης που υπηρετεί στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) φωτογραφήθηκε και πάλι να σχηματίζει με τα δάχτυλά του τον «αλβανικό αετό», ενώ η φωτογραφία του κάνει τον γύρο του

Διαδικτύου.

Το ΓΕΣ με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως ο συγκεκριμένος στρατιώτης εντοπίστηκε και θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες όπως αυτές με τους νεοσύλλεκτους στο Μεσολόγγι, ενώ τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει ο στρατιωτικός εισαγγελέας Ιωαννίνων και οι φαντάροι βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:

Αναφορικά με νέα ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που απεικονίζει Στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.

2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα