Μοσκοβισί: H γραμμή του τερματισμού είναι ορατή!

17:41 2/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Mε ικανοποίηση υποδέχτηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί την επιβεβαίωση της υλοποίησης και των 110 προαπαιτούμενων δράσεων της τρίτης αξιολόγησης, χαρακτηρίζοντάς την ως εξαιρετικό νέο.

Μάλιστα όπως εγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter «ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης των 5,7 δισ. ευρώ» και δήλωσε βέβαιος ότι «η τέταρτη και τελευταία αξιολόγηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα προχωρήσει εξίσου ομαλά. H γραμμή του τερματισμού είναι ορατή».

dir="ltr">#Greece: excellent news that the completion of all 110 prior actions has been confirmed, opening the way to a further disbursement of €5.7bn. The fourth and final review is now underway and I'm confident it will proceed just as smoothly. The finishing line is in sight!

— Pierre Moscovici (@pierremoscovici) March 2, 2018

Nωρίτερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Έκθεση Συμμόρφωσης, την οποία απέστειλε στο Euro Working Group, εισηγείτο την εκταμίευση της δόσης, κρίνοντας ότι έχουν εκπληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της επένδυσης στο Ελληνικό.

The post Μοσκοβισί: H γραμμή του τερματισμού είναι ορατή! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > Aixmi