Μόσχα: Ελληνική επιτυχία για το φιλμ «Η Αποκάλυψη του Ιωάννη»

09:52 23/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Ελληνική επιτυχία στη Μόσχα
για το φιλμ «Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ»
του εικαστικού φωτογράφου Σαράντου Σακελλάκου
στο Διεθνές Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Οι οργανωτές του XVI Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ επέλεξαν το φιλμ της «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ», του Σαράντου Σακελλάκου, σημειώνοντας ότι ο δημιουργός κατάφερε

επιτυχώς με μια ασυνήθιστη απόπειρα, να παρουσιάσει το ιερό κείμενο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας των computers και την χρήση πλήθους Βυζαντινών Αγιογραφιών.


Επίσης ότι ο δημιουργός, με την αρμονική σχέση ήχου και εικόνας στο έργο του, βλέπει όλο το βάθος του πιο μυστικού και απόκρυφου προφητικού βιβλίου της Καινής Διαθήκης.
Λαμβάνοντας υπόψιν την μοναδικότητα στο καλλιτεχνικό στερέωμα της καλλιτεχνικής αυτής κινηματογραφικής Δημιουργίας του Σαράντου Σακελλάκου, το έργο του θα προβληθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ, υπό τον τίτλο «καλό σινεμά», σε ειδική προβολή τον Νοέμβριο στο κινηματοθέατρο «Ποκλόνκα» που βρίσκεται και το Μουσείο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου 1941-1945.
Το Φεστιβάλ προσκάλεσε τον δημιουργό Σαράντο Σακελλάκο και παρουσίασε ο ίδιος το έργο του, την «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» στους θεατές του.
Το Διεθνές Φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την προστασία της Σβετλάνας Μεντβέντεφ και τη συμβολή του Παναγιώτατου Πατριάρχη Μόσχας και ολόκληρης της Ρωσίας, Κυρίλλου.

The post Μόσχα: Ελληνική επιτυχία για το φιλμ «Η Αποκάλυψη του Ιωάννη» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα