Μητσοτάκης στο Bloomberg: Οι Σκουριές και το Ελληνικό θα ξεμπλοκάρουν το 2019

11:11 17/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Νέα Δημοκρατία μόλις πάρει τη διακυβέρνηση της χώρας μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg.

O κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι αυτό πυο χρειάζεται περισσότερο η χώρα είναι επενδύσεις. Έχοντας αυτό υπόψιν, ο κ. Μητσοτάκης λέει πως θα εκδώσει άδειες για τις Σκουριές τον

πρώτο μήνα που θα αναλάβει τον πρωθυπουργικό θώκο ενώ επίσης θα προωθήσει την εξέλιξη της επένδτσης στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Η κορυφαία προτεραιότητά του θα είναι να ξεμπλοκάρει σημαντικά και συμβολικά επενδυτικά πρότζεκτ, δεσμεύεται στις δηλώσεις του στο πρακτορείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το Ελληνικό πρέπει να ξεμπλοκάρει μέσα στο 2019. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να καθυστερεί άλλο, ούτε λεπτό. Το Ελληνικό είναι η πιο εμβληματική από τις μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Αφορά τη νέα Αθήνα», προσθέτει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ως κεντρικό του στόχο θέτει την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της χώρας διεθνώς τονίζοντας παράληλλα ότι αυτό θα γίνει και μέσα από ένα νέο και σταθερό φορολογικό σύστημα το οποίο θα στοχεύει στην προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων και πολλών θέσεων απασχόλησης.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας στοίχημα: να πείσουμε τους πάντες, τις αγορές, τους πιστωτές, τους επενδυτές και κυρίως τον ελληνικό λαό. Να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη προς τη χώρα και τη νέα κυβέρνηση» υπογράμμισε.

The post Μητσοτάκης στο Bloomberg: Οι Σκουριές και το Ελληνικό θα ξεμπλοκάρουν το 2019 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα