Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Η αφιέρωση στην ΕΛΑΣ, ο ΠΑΟΚ, τα προφυλακτικά και η φανέλα «Κυριάκος» (ΒΙΝΤΕΟ)

15:03 16/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Το περίπτερο του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε ενώ βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού και ευχήθηκε «καλή ευρωπαϊκή πορεία» αν και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Φίλαθλος του ΠΑΟΚ, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, του είπε «γεια σου πρόεδρε ΠΑΟΚτσάκι».

Η επίσκεψή του στους χώρους της ΔΕΘ ωστόσο ξεκίνησε από το σημείο εκκίνησης του 50ου ράλι ΔΕΘ. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με τον, περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον πρόεδρο της ΔΕΘHelexpo, Τάσο Τζήκα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου ενημερώθηκε για τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, όπως τα drones, ενώ έγραψε και ένα μήνυμα για τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

«Με τις θερμές μας ευχαριστίες για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε. Η ασφάλεια και η τάξη είναι προϋπόθεση ελευθερίας και ευημερίας«, έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Την ώρα που βρισκόταν στο περίπτερο της ΕΛΑΣ, παρακολούθησε και την εντυπωσιακή επίδειξη καταρρίχησης των Ελλήνων κομάντο από τον πύργο του ΟΤΕ.

Λίγο μετά ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε στο περίπτερο του νυχτερινού Ημιμαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Ο κ. Μητσοτάκης αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του για το θεσμό, γράφτηκε στα 5χλμ. Από την πλευρά τους τα στελέχη του Ημιμαραθωνίου που βρίσκονταν στο σημείο του δώρισαν μία μπλούζα με το όνομα Κυριάκος.

Λίγο πριν μπει στο περίπτερο της τιμώμενης χώρας Κίνας, επισκέφθηκε για λίγο το περίπτερο του ΠΑΟΚ(Δείτε ΕΔΩ).

Στο περίπτερο, της τιμώμενης χώρας της φετινής ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε μεταξύ άλλων στα σταντ της Cosco, ZTE και Ηuawei.

Τελευταίος σταθμός του προέδρου της ΝΔ, ήταν το περίπτερο 14. Εκεί επισκέφθηκε τα σταντ πανεπιστημίων, όπως του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ, του Δημοκρίτειου και της Θεσσαλίας. Μάλιστα συνάντησε το ρομποτάκι που χορεύει ποντιακά, τα χαριτωμένα ρομποτάκια Ρολ και Ρολίτα, έμαθε για πρώτο ελληνικό πύραυλο ενώ δοκίμασε και τα αντανακλαστικά του.

Λίγο πριν τελειώσει τη βόλτα του στη ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο σταν του checkponit, πήρε προφυλακτικά και ενημερωτικά φυλλάδια και ενημερώθηκε για τη σημαντική δουλειά που κάνουν οι εθελοντές, δίνοντας τους συγχαρητήρια για όσα κάνουν.

Πηγή: thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα