Μιχελογιαννάκης: Θα ανακουφιστεί η οργή της κοινωνίας με… αφήγημα

17:15 1/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτος Μιχελογιαννάκης! Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει θέση για τη δημοσιονομική κυβερνητική πολιτική τονίζοντας από τη μία ότι έχει δίκιο ο κόσμος που οργίζεται αλλά από την άλλη υποστηρίζει πως η κυβέρνηση θα ανακουφίσει τους πολίτες με το κατάλληλο «αφήγημα».

Όπως επισημαίνει: «Επιτέλους υπάρχει αφήγημα, το οποίο λέει: τέλος της 3η αξιολόγησης στο γιούρογκρουπ του Ιανουαρίου, τέλος των μνημονίων χωρίς πιστοληπτική γραμμή τον Αύγουστο και αμέσως μετά μείωση της φορολογίας και της ασφαλιστικής εισφοράς…. η οργή και ο θυμός του κόσμου είναι δικαιολογημένος, διότι ασφυκτιά οικονομικά, αλλά το παραπάνω αφήγημα θα τον ανακουφίσει».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως η κυβέρνηση πρέπει να προστατέψει νομοθετικά την πρώτη κατοικία έως 300.000 ευρώ και να λύσει το πρόβλημα με «τους φιλοξενούμενους που δεν μπορούν να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα».

Καταλήγει αναφέροντας ότι: «Όσον αφορά το κοινωνικό μέρισμα και το ότι «θα το λάβουν μόνο μετανάστες», είναι ψέμα, διότι και αυτοί διέπονται από τους ίδιους νόμους με τους Έλληνες, δηλαδή πρέπει να πληρούν τα ίδια κριτήρια. Θα ελεγχθεί η περιουσία τους στο εξωτερικό, πρέπει να έχουν τα απαραίτητα ένσημα, να μην έχουν καταθέσεις και όλα τα άλλα που προβλέπει ο νόμος και για τους Έλληνες» .

The post Μιχελογιαννάκης: Θα ανακουφιστεί η οργή της κοινωνίας με… αφήγημα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα