Μελέτη και Τσιμτσιλή κάνουν… πάρτι και δεν είναι baby shower

20:00 4/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Από 8 Ιανουαρίου ξεκινά το πρόγραμμα του Party FM, συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mad, όπως αναφέρει το youweekly.gr, έχουν κλείσει μεγάλα ονόματα συνεργασία με τον σταθμό, που εκπέμπει στους 104. Γενικός διευθυντής παραμένει ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ διευθυντής προγράμματος είναι ο έμπειρος Μάνος Μαγιάτης.

Ο Μάνος Μαγιάτης είναι και αυτός που θα σηκώσει το “βάρος” της πιο ανταγωνιστικής ραδιοφωνικής ζώνη, το πρωινό 7-10. Γι’ αυτό ο σταθμός έριξε

στη μάχη της ακροαματικότητας δυνατά ονόματα κυρίως από τον χώρο της τηλεόραης όπως την Ελεονώρα Μελέτη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τσιμτσιλή μάλιστα όπως έγραψε:
Φίλοι μου, σε λίγες μέρες ξεκινάμε… το πάρτι της ζωής μας!
Η Ελεονώρα κι εγώ αποφασίσαμε πως αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να συνυπάρξουμε επαγγελματικά αφού σαν μέλλουσες μανούλες μπορούμε να τρώμε και… λιχουδιές στο γραφείο!
Η αλήθεια είναι πως το ραδιόφωνο είναι ένα μέσο που αγαπώ πολύ και όταν δέχτηκα πρόταση από τον Μάνο Μαγιάτη για να ενταχθώ στο δυναμικό του Party Fm δεν μπορούσα να πω όχι! Δίνουμε ραντεβού λοιπόν από τις 8 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 – 13.00 για ένα.. πρωινό πάρτι παρέα με την Ελεονώρα Μελέτη!

Ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία τους να χαϊδεύει η μια την κοιλιά της άλλης με τη λεζάντα: «Σε λίγες ημέρες κάνουμε Party ! Και δεν είναι baby shower #partyfm #party104»

Σε λίγες ημέρες κάνουμε Party ! Και δεν είναι baby shower #partyfm #party104

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on Jan 4, 2018 at 3:39am PST

The post Μελέτη και Τσιμτσιλή κάνουν… πάρτι και δεν είναι baby shower appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα