Με τόπλες η Lindsay γιόρτασε το Lohan club-Το αθηναϊκό nightlife στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

13:08 16/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας έχει και επίσημα πλέον κάτι από Χόλιγουντ!

Χθες, Σάββατο έγινε το opening του «Lohan club» στην Ιερά Οδό του επιχειρηματία Ντέννη Παπαγεωργίου, που είναι ο νέος σύντροφος της Lindsay Lohan, η οποία έχει και η ίδια ποσοστό στο μαγαζί.

Η ίδια απαστράπτουσα δεν θα μπορούσε να λείψει από τα εγκαίνια, φορώντας ένα κοντό glimmering φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις και το φλας όπως ήταν αναμενόμενο πήραν φωτιά! Μάλιστα, το φόρεμα της ήταν δια χειρός της διάσημης Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη!

Το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνει το άλλοτε «κακό παιδί» του Χόλιγουντ να καμαρώνει για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα.

Μάλιστα, για να ευχαριστήσει τους fans της, τους έκανε δώρο μία τόπλες selfie σε ασπρόμαυρο φόντο!

Η ηθοποιός δεν παρέλειπε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media από την προετοιμασία του club για τα χθεσινά εγκαίνια.

Σύμφωνα με το TMZ, η Lindsay θα λάβει «ένα μεγάλο κομμάτι από τις εισπράξεις» και αναμένεται να κάνει δύο με τρεις προσωπικές εμφανίσεις εκεί κάθε μήνα!

Τώρα, όσον αφορά την σχέση της με τον Ντέννη Παπαγεωργίου οι φήμες λένε ότι την «έσωσε» από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov, ο οποίος την κακοποιούσε. Με τον επιχειρηματία συναντήθηκε για πρώτη φορά στα 30α γενέθλια της στην Μύκονο αλλά τότε είχε μάτια μόνο για τον Egor!

Keywords
Τυχαία Θέματα