Με τον Στρος Κάν, το Ελιζέ θα ήταν σήμερα ένας οίκος ανοχής!

22:45 23/2/2013 - Πηγή: Aixmi

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για μια σχέση που δεν πήγε καλά ή μαρτυρία μιας διαφορετικής ερωτικής εμπειρίας με έναν σεξομανή; Ή μήπως εκμετάλλευση ενός άρρωστου – από τα πάθη του – ανθρώπου, με σκοπό λίγα λεπτά δημοσιότητας;

Αυτές τις σκέψεις έκανα διαβάζοντας στο περιοδικό Nouvel Οbservateur συνέντευξη της τελευταίας ερωμένης του Ντομινίκ Στρος Κάν, της δικηγόρου, αρθρογράφου και διανοούμενης Marcela Lacub με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Η ωραία και το Κτήνος».

Η Marcela Lacub, που το 2012 είχε επτάμηνο δεσμό με τον πρώην γενικό δ/ντή του ΔΝΤ,

σκιαγραφεί στο βιβλίο της την προσωπικότητά του με λεπτομέρειες, δημοσιοποιεί τις σκέψεις της για αυτόν, περιγράφει σκηνές σέξ και χαρακτηρίζει την σχέση τους σαν την πιο δυνατή εμπειρία στη ζωή της.

Ο Nouvel Οbservateur προδημοσίευσε αποσπάσματα του βιβλίου. (θα τα διαβάσετε παρακάτω), που έχουν προκαλέσει αίσθηση στη Γαλλία αλλά και την οργή του Στρος Κάν και της πρώην συζύγου του.

Στρος Κάν: O άνθρωπος γουρούνι!

«Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η διχασμένη του προσωπικότητα . Είναι ένα διπλό όν. Εκείνη η πλευρά του που είναι δημιουργική, καλλιτεχνική, η όμορφη πλευρά ανήκει στο γουρούνι κι όχι στον άνθρωπο.

Ο άνθρωπος είναι τρομερός, το γουρούνι είναι υπέροχο παρόλο που είναι γουρούνι… Είναι ένας καλλιτέχνης των υπονόμων, ένας ποιητής της εξαθλίωσης και της βρωμιάς.

Ήσουν γέρος, ήσουν χοντρός, ήσουν κοντός και άσχημος. Ήσουν φαλλοκράτης, ήσουν χυδαίος, ήσουν αναίσθητος και ήσουν αγενής, βίαιος, εγωιστής χωρίς ίχνος παιδείας και κουλτούρας.

Συμπεριφερόσουν σαν ένα κακό γουρούνι δεν ήσουν πια το θύμα της κοινωνίας αλλά ο βιαστής, ο δήμιος μου».

Στρος Κάν ο νυμφομανής

«Οι λίστες από τις ερωμένες σου, τις κατακτήσεις της μιας ημέρας, τις πόρνες που άλλαζες σαν τα πουκάμισα, δείχνουν μια άλλη πτυχή της γουρουνίσιας ζωής σου. Αυτές οι γυναίκες ήταν άσχημες και χυδαίες, γιατί αν έψαχνες όμορφες θα ήταν ένας τρόπος να ήσουν περισσότερο άνθρωπος απ ότι γουρούνι.

Σκεφτόμουν έκπληκτη, όσο πιο άσχημες είναι και χυδαίες, τόσο περισσότερο πρέπει να του αρέσουν.

Ορισμένες ισχυρίζονταν ότι δεν είχες το παράστημα για να βρεις καλύτερες.

Αλλά ποτέ δεν συμφώνησα μ’ αυτή την ασήμαντη υπόθεση.
Ήμουν σίγουρη ότι αν έπρεπε να διαλέξεις μεταξύ της Αντζελίνας Ζολί και μια άσχημης, θα επέλεγες την άσχημη.

Μου πήρε χρόνο για να κατανοήσω αυτή την παράξενη ιδιομορφία. Να καταλάβω ότι δεν ήσουν ένα οποιοδήποτε γουρούνι αλλά ο Βασιλιάς των γουρουνιών!

Το Ελιζέ θα ήταν σήμερα οίκος ανοχής

«Ποτέ δεν είχες επιθυμία να γίνεις πρόεδρος της Δημοκρατίας, απλά σε ώθησε προς τα εκεί η σύζυγος σου η Anne Sinclair.

Υποστήριξες ότι ήσουν έτοιμος να δώσεις το αίμα σου για την πατρίδα αλλά στην αλήθεια θα το είχες εκμεταλλευτεί αυτό για να χύσεις το ανεξάντλητο σπέρμα σου.

Θα είχες μετατρέψει το Ελιζέ σε ένα μεγάλο κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων, θα είχες εκμεταλλευτεί τα τσιράκια σου και τους υπαλλήλους σου, ως κράχτες για την διοργάνωση οργίων! Θα είχες επιστρατεύσει τους ειδικούς των καλών τεχνών για να ικανοποιήσουν τα σκοτεινά σου πάθη’’.

Ο Στρος Κάν και η καμαριέρα του Σόφιτελ

«Είναι ένα γουρούνι που βλέπει την καμαριέρα σαν την Κατρίν Ντενέβ στο «Η ωραία της Ημέρας».

Μόνο ένα γουρούνι μπορεί να θεωρήσει φυσιολογικό ότι μια άθλια Αφρικανή μετανάστρια του κάνει πεολειχία, χωρίς αντάλλαγμα, μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσει και να αποτίσει φόρο τιμής στην εξουσία του. Η φτωχιά, ξαναμπήκε μέσα στο δωμάτιο για να δει αν της είχες αφήσει φιλοδώρημα, αλλά δεν υπήρχε τίποτα … Η καμαριέρα τραυματίστηκε τρομερά αλλά δεν βιάστηκε».

Στρός Καν ο προαγωγός του ξενοδοχείου Carlton

«Οι φίλοι σου, που τους κάλεσες να συμμετάσχουν στα όργια πίστευαν ότι αν διοργάνωναν παρτούζες θα αποκόμιζαν οφέλη, τη μέρα που θα γινόσουν πρόεδρος.

Αλλά έκαναν λάθος, γιατί δεν είσαι ευγνώμων σε τίποτα και σε κανέναν.

Αγαπάς πολύ αυτούς τους φτωχοδιαβόλους που θέλουν να σε ικανοποιήσουν.

Σ’ αρέσει να πληρώνουν τα πάντα, να σε περιμένουν για τις βραδιές των οργίων που ήσουν σαν Βασιλιάς.

Αυτή η συμπεριφορά σου σε κάνει κάθαρμα που απολαμβάνει τον εξευτελισμό των άλλων, που δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν ταπεινωθεί . Eκείνο που σ’ έκανε να «τελειώνεις» ήταν η εξουσία που είχες πάνω τους με το πρόσχημα ότι έπαιζες ένα παιχνίδι ανδρών».

Ο Στρός Καν, ήταν το κανίς της δημοσιογράφου – συζύγου του Anne Sinclair

«Πολύ λίγοι άνθρωποι γνώριζαν ότι η σύζυγός σου σε είχε μετατρέψει σε κανίς.

Δεν μπορούσες να την αφήσεις, γιατί ήταν αδύνατο να εγκαταλείψεις τη ζωή πολυτελείας που σου προσέφερε, από τη στιγμή που την είχες γευτεί.

Εκείνη προσποιούνταν ότι δεν καταλάβαινε ότι ήσουν αλυσοδεμένος σ’ αυτήν με τα χρήματα. Όσο περισσότερο ένοιωθε ότι ήσουν ‘’δικός της ‘’ τόσο περισσότερο σε υπέβαλε σ’ αυτή την ταπείνωση, σ’ αυτή την τρομερή πορνεία.

Είχε όνειρο να γίνει σύζυγος ενός προέδρου.

Όταν λοιπόν σε γνώρισε είπε «Αυτό είναι το άλογό μου. Επιτέλους νάτο».

Εάν δεν το ήθελε τόσο, θα είχες εγκαταλείψει την πολιτική».

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό Nouvel Οbservateur, η συγγραφέας Marcela Lacub δηλώνει για την Anne Sinclair:

«Κατάλαβα πόσο πολύ ήταν πεπεισμένη ότι ο άνδρας της και εκείνη ανήκουν στην κάστα των κυρίαρχων του κόσμου, όταν μου είπε την φράση που αναφέρω και μέσα στο βιβλίο μου:

«Δεν έγινε και τίποτα αν σε γλύψει μια καμαριέρα»! Για αυτήν, την Anne Sinclair, ο κόσμος είναι χωρισμένος μεταξύ πατρικίων και υπηρετών!

Η Marcela Lacub, εξηγεί ότι στη σχέση της με τον Στρος Κάν, ενήργησε ως αγία. Ένοιωθε υποχρέωση – όπως λέει – να σώσει έναν περιφρονημένο. Ωστόσο δηλώνει ότι κατά τη διάρκεια του δεσμού τους ήταν χάλια ψυχολογικά. «Μάντευα ότι ένας άνδρας, τόσο εγωιστής, μπορούσε να μετατραπεί σε όργανο της καταστροφής μου. Τα κεφάλαια της σχέσης μου που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο είναι αυθεντικά… Οι σκηνές του σεξ είναι υπέροχες…»

Και η γνώμη της για τον πρώην εραστή της;

«Αυτός ο άνδρας δεν είναι ούτε βιαστής, ούτε κακός.
Το πρόβλημά του είναι ο εγωισμός του, η πνευματική του φτώχεια και η έλλειψη ευαισθησίας που τον καθιστούν πολύ ανόητο.
Πιστεύει ότι οι άλλοι είναι βλάκες, αισθάνεται πιο έξυπνος και κάνει ανοησίες.

Είναι καταδικασμένος να χάνει τα πάντα, εξαιτίας αυτής της τύφλωσης και της περιφρόνησης, εκτός κι αν το γουρούνι κάνει πραξικόπημα!

Θα πρέπει να κλειστείς για να γράψεις, να μετατρέψεις το σπέρμα σου σε μελάνι κι εκεί «θα πάρεις» όποιον θέλεις πραγματικά», δηλώνει.

Πάντως, ούτε στον Στρος Κάν, ούτε στην πρώην σύζυγό του Anne Sinclair, άρεσαν όσα διάβασαν και απειλούν με μηνύσεις.
Σε επιστολή που έστειλε ο ίδιος στο Nouvel Οbservateur, δηλώνει «διπλά αηδιασμένος» από τη συμπεριφορά μιας γυναίκας, που όπως λέει, χρησιμοποίησε τη γοητεία της για να γράψει ένα βιβλίο και να εξαργυρώσει οικονομικά τα όποια συναισθήματα. Χαρακτηρίζει ανακριβή και φανταστικά τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο και καταγγέλλει την «ποταπή» παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής και αξιοπρέπειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα