Με τον Καλάθη να έχει 0 στα 11 σουτ πώς να νικήσει ο Παναθηναϊκός;

21:21 20/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Με τον Νικ Καλάθη να έχει 0 στα 11 σουτ σε ολόκληρο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σοβαρή πιθανότητα να φύγει νικητής από κανένα γήπεδο. Όταν παίζει δε με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, δεν έχει απολύτως καμιά πιθανότητα. Αυτό συνέβη στο δεύτερο ματς των play offs

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι κάτι περισσότερο από μισή

ομάδα. Οι υπόλοιποι, καλώς ή κακώς, δεν έχουν την ποιότητα να πάρουν ένα παιχνίδι μόνοι τους. Ούτε κάποιος τρομερός σουτέρ υπάρχει στο ρόστερ, ούτε κανένας φοβερός σέντερ. Μέτριοι είναι οι περισσότεροι και παίρνουν ενέργεια από τον Καλάθη και κατεύθυνση από τον Πιτίνο. Έως εκεί.

Από τη Ρεάλ λείπει με τραυματισμό ο ηγέτης της, Γιουλ, αλλά δεν γκρεμίστηκε ο κόσμος. Οι υπόλοιποι είναι σπουδαίοι και καλύπτουν το κενό. Χθες ο Καμπάτσο σκόραρε, έδινε αβέρτα ασίστ και -το κυριότερο- κατάφερε να χαλάσει τη σκέψη του Καλάθη. Και μόνο γι αυτό το τελευταίο βαθμολογείται με άριστα.

Τι θα κάνει ο Πιτίνο μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, για να αλλάξει τα πράγματα;

Σίγουρα δεν μπορεί να αποκτήσει ένα σουτέρ από τους Ουόριορς, όπως ευχήθηκε χαριτολογώντας. Μπορεί, όμως, να τονώσει την αυτοεκτίμηση των υπαρχόντων παικτών, να φτιάξει την ψυχολογία τους, όπως έκανε και όταν ήρθε στην Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα, όταν «ανέστησε» την ομάδα. Αν ο Καλάθης βρει τον εαυτό του, όλα θα αλλάξουν. Στη δημιουργία και στο σκοράρισμα ήταν το μεγάλο πρόβλημα και στα 2 ματς της Μαδρίτης. Η άμυνα δούλεψε και κράτησε τη Ρεάλ κάτω από τους 80 πόντους.

Δεν είμαι αιθεροβάμων. Ξέρω ότι η Ρεάλ έχει καλύτερους παίκτες και μεγαλύτερο βάθος ατον πάγκο. Ξέρω, επίσης, ότι καμιά ομάδα δεν έχει προκριθεί στο final four ενώ έχασε τα 2 πρώτα παιχνίδια. Εντάξει. Μπορεί, όμως, ο Παναθηναϊκός, να πάρει τα 2 ματς στο ΟΑΚΑ και να παίξει το πέμπτο στη Μαδρίτη. Και ας το χάσει.

The post Με τον Καλάθη να έχει 0 στα 11 σουτ πώς να νικήσει ο Παναθηναϊκός; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα