Με το «βαμβάκι έσφαξαν» το Βαρουφάκη, Τσακαλώτος και Ντάισελμπλουμ

20:43 25/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Μπροστά στις κάμερες είχαν ενα διάλογο με σαφείς αιχμές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη ο γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ.Ντάισελμπλουμ στον 6ο όροφο του υπουργείου ο υπουργός Οικονομικών είπε: «Ξέρετε σταματήσαμε να βάζουμε στους τοίχους τις φωτογραφίες των υπουργών Οικονομικών μετά την είσοδο στο πρόγραμμα προσαρμογής το 2010. Δεν θα δείτε ούτε τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ούτε τον Γ. Στουρνάρα, ούτε τον Γ. Βαρουφάκη. Ο τελευταίος

είναι ο κύριος Παπαθανασίου».

Ο Ντάισελμπλουμ κοίταξε τις φωτογραφίες των πρώην Ελλήνων Υπουργών Οικονομικών και απάντησε: «Αυτό είναι τόσο άδικο, γιατί οι υπουργοί μετά το 2010 έκαναν όλη τη σκληρή δουλειά».

Στη συνέχεια στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο κ.Ντάισελμπλουμ είπε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν αίθουσα από την οποία έχω ιστορικές αναμνήσεις».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον επικεφαλής του Eurogroup για το τι είπε στο αυτί του κ. Βαρουφάκη στην περίφημη συνέντευξη Τύπου του 2015 στην ίδια αίθουσα, με εκείνον να απαντά με χιούμορ: «Αν γράψω ένα βιβλίο, θα σας δώσω τα στοιχεία. Δεν σας το αποκαλύπτω γιατί θέλω να δημιουργήσω προσμονή για να αυξήσω τις πωλήσεις του βιβλίου μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα