Με «λυμένο ζωνάρι» ήρθε στην Αθήνα άνθρωπος τής FIFA

12:44 14/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Εσπευσμένα ήρθε στην Αθήνα ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης τής FIFA για να συνατήσει τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Στο επίκεντρο των συζητησεων, βεβαίως, τα έκτροπα τής Τούμπας και η είσοδος τού Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο στη ζώνη του.

Μετά τη συνάντηση ο Χέρμπερτ Χούμπελ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ενδεικτική των προθέσεων

τής Παγκόσμιας Οργάνωσης Ποδοσφαίρου είναι η επιστολή που έστειλε στον κ. Βασιλειάδη.

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Έλαβα το γράμμα σας από τις 12/3/18, με περιεχόμενο που έχει σημειωθεί.

Η FIFA είναι σε συνεχή επαφή με την UEFA, εξετάζουν στενά την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Χθες το απόγευμα, η Οργανωτική Επιτροπή της FIFA υπεύθυνη για τον έλεγχο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέδωσε μια σχετική ανακοίνωση και απόψε μια αντιπροσωπεία ταξιδεύει στην Αθήνα για να συζητήσει με τους υπεύθυνους τις επόμενες κινήσεις μας.

Παρόλο που τα πρόσφατα γεγονότα έγιναν στο πλαίσιο μίας εθνικής διοργάνωσης, που σημαίνει ότι τα πειθαρχικά μέτρα εμπίπτουν στην δικαιοδοσία των αρμόδιων δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ, η FIFA απαιτεί μια ισχυρή προσέγγιση στο θέμα, χωρίς συμβιβασμούς στην εξάλειψη κάθε είδους βίας στο ποδόσφαιρο».

Ο πρόεδρος τού ΠΑΟΚ χθες ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του, την οποία απέδωσε σε «συναισθηματικά αντίδραση» για την αδικία την οποία θεωρεί ότι υφίσταται η ομάδα του. Το απόγευμα συναντήθηκε με τους αρχηγούς τού ΠΑΟΚ και συζήτησε μαζί τους όλες τις εξελίξεις.

Λίγο νωρίτερα η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) ανακοίνωνε ότι αποβάλλει τον ΠΑΟΚ από το μητρώο της.

Με «λυμένο ζωνάρι» ήρθε άνθρωπος τής FIFA, για τα έκτροπα στην Τούμπα

The post Με «λυμένο ζωνάρι» ήρθε στην Αθήνα άνθρωπος τής FIFA appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα