Μαξίμου διαψεύδει Μητσοτάκη για Πάιατ, Έλληνες πολιτικούς, FBI

21:34 26/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Επικοινωνία είχε διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ μετά τη δήλωση, που φέρεται να έκανε ο ίδιος κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη, ότι «η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του

Μεγάρου Μαξίμου «ο Αμερικανός πρέσβης δεν είπε αν υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI» και προσέθεταν: «Σε επικοινωνία διπλωματικού συμβούλου του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρέσβη, ο κ. Τζέφρι Πάιατ διευκρίνισε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη ουδέποτε αναφέρθηκε στο εάν υπάρχουν ή όχι Έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI για το σκάνδαλο Novartis».

Σύμφωνα με το Μαξίμου, «ο κ. Πάιατ δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως προς την ουσία της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνησή της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα».

Μαξίμου διαψεύδει Μητσοτάκη για Πάιατ, Έλληνες πολιτικούς και FBI

The post Μαξίμου διαψεύδει Μητσοτάκη για Πάιατ, Έλληνες πολιτικούς, FBI appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα