Μαρία Σπυράκη: Βατερλώ για την κυβέρνηση η Novartis

14:04 22/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι απόλυτα ικανοποιημένο από την έκβαση της μάχης για τη Novartis και κάνει λόγο για μεγάλη ήττα της κυβέρνησης.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη δήλωσε ότι «η συζήτηση εξελίχθηκε σε Βατερλώ για την κυβερνητική πλειοψηφία» και υποστήριξε ότι «οι κατήγοροι έγιναν κατηγορούμενοι και η επιχείρηση ποινικής δίωξης των αντιπάλων είναι προφανές ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από πολιτική δίωξη». Κάλεσε δε την κυβερνητική πλειοψηφία «να μην κλείσει

άρον άρον την προκαταρκτική επιτροπή, όπως ήδη έχει προαναγγείλει ο κ. Τσίπρας».

Επανέλαβε, μάλιστα, ότι «για τη ΝΔ είναι αδιαπραγμάτευτος όρος ενώπιον της προκαταρκτικής επιτροπής να εξεταστούν κατ΄ αντιπαράσταση οι μάρτυρες με τα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία έχουν παραπεμφθεί». Και υπενθύμισε ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε την έγκρισή του για το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων με 5 ημέρες καθυστέρηση.

Τέλος, τόνισε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα συστήσει εξεταστική επιτροπή για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία αλλά «και για την παράλειψη του κ. Κουρουμπλή να εκδώσει δελτίο τιμών φαρμάκων».

Μαρία Σπυράκη: Βατερλώ για την κυβέρνηση η Novartis

The post Μαρία Σπυράκη: Βατερλώ για την κυβέρνηση η Novartis appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα