Λιώνουν οι πάγοι ανάμεσα σε Πούτιν-Τσίπρα: Ραντεβού στη Μόσχα

21:15 8/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Μέσα στο Δεκέμβριο όπως φαίνεται θα είναι το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρώσο προέδρο Βλαντίμιρ Πούτιν προκειμένου να αναθερμανθούν οι σχέσεις που εδώ και καιρό βρίσκονται σε πολικές θερμοκρασίες. Την αρχική πληροφορία μετέδωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο το πρακτορείο Sputnik και σήμερα επιβεβαιώθηκε από το Κρεμλίνο, μέσω του εκπροσώπου του.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ,«πράγματι, η επίσκεψη Τσίπρα

προετοιμάζεται, τέτοιους είδους επαφές προετοιμάζονται. Θα πραγματοποιηθεί τον χειμώνα. Αναμένουμε αυτές τις επαφές». Ωστόσο, δεν προσδιόρισε την ημερομηνία της επίσκεψης.

Πηγή κοντά στην ελληνική κυβέρνηση επιβεβαίωνε την επίσκεψη Τσίπρα στη Ρωσία. Όπως ανέφερε το Sputnik, «η προκαταρκτική ημερομηνία της επίσκεψης έχει τεθεί για τις 12 Δεκεμβρίου. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ελπίζει σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για τις 5 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί και συνεδρίαση της ελληνορωσικής επιτροπής συνεργασίας για ζητήματα οικονομίας, βιομηχανίας, επιστήμης και τεχνολογίας.

The post Λιώνουν οι πάγοι ανάμεσα σε Πούτιν-Τσίπρα: Ραντεβού στη Μόσχα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα