Λαμόνικα μετά την επίθεση στην Αθήνα: Ηλίθιοι υπάρχουν παντού

16:09 22/2/2020 - Πηγή: Aixmi

Ο Ιταλός διαιτητής Λουίτζι Λαμόνικα, που δέχθηκε επίθεση κουκουλοφόρων μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, μίλησε στη Gazzetta dello Sport και χαρακτήρισε «ηλίθιους» τους δυο μασκοφόρους που έσπασαν με ροπαλα τα τζάμια του ταξί με το οποίο επέστρεφε στο ξενοδοχείο του. 

«Οι ηλίθιοι υπάρχουν παντού», είπε.

«Χτύπησα στο πηγούνι και το χέρι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι έτοιμος να σφυρίξω το επόμενο παιχνίδι. Χτύπησαν το αριστερό πλαϊνό παράθυρο αρκετές φορές, έσπασαν το τζάμι και κάποια κομμάτια από το γυαλί με χτύπησαν στο πρόσωπο. Δεν υπήρχαν πινακίδες στη μηχανή αυτών που μας επιτέθηκαν. Φορούσαν μάσκες στο πρόσωπο, οπότε δεν μπορούσαμε να τους δούμε».

Η επίθεση εναντίον των διαιτητών έγινε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στα όρια Ψυχικού-Χαλανδρίου. Οι δράστες φαίνεται ότι τους παρακολουθούσαν πάνω σε μηχανή από τη στιγμή που έφυγαν από το γήπεδο. Όταν το φανάρι άναψε κόκκινο έσπασαν με ρόπαλα το παρμπρίζ.

Ο Ιταλός διαιτητής Λουίτζι Λαμόνικα τραυματίστηκε από τα τζάμια και άρχισε να αιμορραγεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αργότερα έφυγε για το ξενοδοχείο του. Το πρωί αναχώρησε κανονικά από την Ελλάδα.

The post Λαμόνικα μετά την επίθεση στην Αθήνα: Ηλίθιοι υπάρχουν παντού appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα